LET OP BELANGRIJK:

LEES ook de vermelde reisvoorwaarden en de annuleringskosten die van toepassing kunnen zijn. Maar wij gaan er vanuit dat je zelf een annuleringsrisico-verzekering hebt of deze zonodig afsluit. Je bent hiervoor zelf volledig verantwoordelijk. Wij zijn slechts bemiddelaar in deze en geen rechtspersoon in de zin van de wet. Je weet uit ervaringen dat wij altijd ons uiterste best doen om alle zaken m.b.t. de reis c.q. arrangement naar behoren te regelen, echter calamiteiten, stakingen en welke andere zaken die van negatieve invloed kunnen zijn is een gezamenlijk risico van alle deelnemers en kan niet afgewenteld worden op de organisator.

ONS LAATSTE NIEUWS:

juli 2020: De Oldenburg-marathon gaat niet door,

de organisatie Olv Dirk Spekker durft e.e.a. niet aan, te meer daar de regering in Duitsland nog steeds geldige beperkingen oplegt voor grote groepen, net als in ons land. We hebben besloten om ons weekend om te zetten naar een ontspannen relax-weekend in Overijssel -Twente- naar de Lutte hotel 't Kruisselt waar de kamers en het arrangement definitief akkoord zijn. 

 

MAART  2020: In eens is daar een pandemie van een dodelijke griep COVID-19 of Corona uitgebroken dat alles op zijn kop zet in ons en andere getroffen landen.Een en ander is wereldwijd, we gaan een verwarrende tijd tegemoet

 

24 januari 2020, 

De maand januari begint langzamerhand naar februari te kruipen. Medio februari wordt de inschrijving voor Oldenburg geopend en weet je, zoals je gewend bent van ons we proberen er weer een groepsinschrijving van te maken. Eerst even checken of ze oude gele Champion Chips nog gebruiken of soortgelijke. Groene kunnen in het buitenland niet gebruikt worden.

Dag allemaal het bus arrangement in de stad Oldenburg is helemaal akkoord en compleet met gidse. Zaterdagmiddag ontspannen kijken naar wat Oldenburg allemaal te bieden heeft en.... weet je, vergeet je fototoestel niet want het is de moeite waard. Een en ander erg bevestigd door het bureau van Toerisme.

20 november 2019:

Na wat perikelen met onze eerste keuze een geweldig nieuwe offerte gekregen van het Best Western Heide-hotel gelegen op ca 2 km vanaf het oude centrum, dus alles goed te bewandelen.Zie verder op onder arrangement

02 november 2019

Het arrangement voor Hotel Bavaria in Oldenburg staat gereed op deze website en inmiddels hebben jullie allemaal een gedetailleerde mail ontvangen.

 

Nog 6 dubbele kamers over en onder voorbehoud een enkele kamer)stand zaterdagochtend 2 november)

 

AANKONDIGING voor 2020:

(29 oktober -2019)

 
Een aantal potentiële deelnemers is benaderd om voor volgend jaar aan te geven of zij interesse hebben in de deelnamen aan de wedstrijden op 25 oktober in Nedersaksen en wel in OLDENBURG. Wij mochten tot nu toe een aantal positieve reacties ontvangen, dus wat ons betreft gaat de reis door....... Nu nog wat reserveringen maken, maar wij hebben nog voldoende tijd

Naamwijziging:

(25 juli 2019)

Soms moet je achter de schermen eventjes aan de "bak" . Een aantal weken terug schrok ik van een aantal negatieve reacties/review over het door ons gereserveerde hotel. Na uitgebreid overleg met het hoofdkantoor van Boutique Hotels in Bestwig, werd mij duidelijk gemaakt dat zij weer het management overnamen van ons hotel. De naam Design Hotel Sauerland werd veranderd in Parkhotel Schmallenberg en een aantal van de door gasten geconstateerde problemen zijn aangepakt. Het adres AM Kurhaus in Bad Fredeburg blijft gelijk. Wel is er een nieuw logo en ook aan de nieuwe website wordt nog gewerkt door het hotel.

Ook in het nog uit te brengen programma dat jullie meekrijgen, staat uiteraard de nieuwe naam Parkhotel Schmallenberg.

 

 

27 mei 2019:

Ik kan alle deelnemers vertellen dat wij een succesvolle groeps-aanmelding hebben gemaakt en uiteraard betaald via een z.g. SEPA incasso-machtiging. Vanaf nu geldt dat wijzigingen in de aanmelding het individu geld kost en ook op vrijdag 18 oktober -mits plaats - bij de troubledesk t.p. eventueel omgezet kan worden.

Zo wie zo geldt voor iedereen een succesvolle training toe bij de komende wandel en loopvoorbereiding.

__________________________________________________________________________

10 februari 2019: Wij hebben zo juist de Naamlijst van onze deelnemers doorgegeven aan het hotel, dat ligt dus ook al weer vast. Binnenkort zullen wij ook de wedstrijd aanmelding gaan verzorgen. Op dat betekent het dan dat het weekend qua reserveringen helemaal in orde is. En weet je het lijkt nog vroeg maar de tijd vliegt voorbij.


03 februari 2019: Zondagmiddag ESLOHE -wij kregen zo juist de definitieve bevestiging van ons bezoek al daar en in de Domschänke waar we met Sauerländer specialiteiten zullen lunchen en daarna volgt om ca 14:30 een verrassingsbezoek, ik wil op voorhand al vast vragen om te carpoolen met zijn allen. VEEL PLEZIER


22 januari 2019: Wij hebben het hotel definitief bevestigd en vanaf nu zijn er bij annuleringen ook annuleringskosten verschuldigd. Dit i.v.m. met een groepshoreca-contract. wij hebben 7 dubbele kamers en twee een persoonskamers, allen met douche/toilet en half-pension.

07 januari 2019: Laatste twee aanmeldingen staan genoteerd en i.v.m. de privacy geen namen hier. Maar wij heten hen van harte welkom


10 december 2019:

Het verrassingsbezoek op zondag is bijna rond. De aanvraag staat uit en er is al positief op gereageerd. Binnenkort horen jullie verdere details.


22 november 2018:  Op dit moment - as we write - nog slechts 2 x tweepersoonskamer beschikbaar met Half - pension - extra verrassing op zondag, welkomstdrankje en een fantastische Halve Marathon --  Marathon of een prachtige wandeling in het hart van het Sauerland. De Roothaarsteig is een van de allermooiste wandelroutes in Duitsland. De hoogteverschillen lijken hoger dan het in werkelijkheid is, want je begint ook op hoogte vanuit de diverse p[laatsen en wij derhalve vanuit Schmallenberg.  


2018-11-16 Zo juist een prima aanbieding ontvangen van Design hotel Sauerland voor een prachtig weekend Sauerland, voorlopig vastgelegd 9 twee persoonskapers - 2 een persoonskapers met Half pension.


2018- november-
Gelet een aantal verzoeken zijn wij bezig met de organisatie voor ons weekend 2019 naar Schmallenberg Roothaarsteig. Dwars door de mooie natuur van het Sauerland.


juli 2018: Vandaag heb ik de bevestiging van de Rursee-marathon organisatie ontvangen en je kunt allemaal meedoen zoals opgegeven.


april 2018:  John heeft de deelname van iedereen binnen en zal op de met de organisatie afgesproken tijd, de groep-aanmleding in orde maken. 


Maart 2018: De www.rursee-marathon.de is gepubliceerd.


Februari 2018: Iedereen is geboekt en alle kamers zijn in orde.